Bolwerk van
creativiteit en inspiratie

Bolwerk van
creativiteit en inspiratie

In de BusinessBoulevard kom je ze tegen: bedrijven en zakelijke dienstverleners die samen een breed palet aan diensten en producten bieden aan de Alkmaarse regio en ver daarbuiten. Het combineren van kennis, ervaring en ideeën versterkt de kwaliteit van de producten en dienstverlening van de deelnemers.

Een kijkje nemen of deelnemen in de BusinessBoulevard?

De BusinessBoulevard

De BusinessBoulevard staat voor kwaliteit en moderne faciliteiten. Wij denken graag met je mee en geven je de ruimte om jouw bedrijf neer te zetten zoals jij dat wilt.

Jouw werkruimte heeft een open en transparante uitstraling en is netjes en op orde. Er worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit van de voorzieningen. Interieurarchitect Frans Tauber is verantwoordelijk voor de basisindeling en algehele uitstraling. De ontvangst en bewegwijzering in- en om het pand zijn helder en duidelijk zichtbaar.

Kwaliteit en uitstraling

Facilitaire voordelen
Servicekosten zijn voor ons geen op zich staand verdienmodel. Daar waar jij zelf een keuze zou willen maken, laten wij dat aan jou over. Daar waar samenwerken voordelen biedt, regelen we de zaken centraal. Wifi-internet, raam- en vloerbekleding, (tuin)onderhoud, schoonmaak van de algemene ruimtes en toiletten, de bewegwijzering, beveiliging en alarmafhandeling worden via de servicekosten doorberekend. Extra’s zijn glasvezelinternet en schoonmaak van jouw kantoor. Voor jou resteert dan alleen nog het leukste: het op jouw lijf geschreven inrichten van je kantoor.
Laagdrempelig
en flexibel

Wij denken graag mee met jouw wensen en behoeften. Mocht je meetings organiseren en grotere groepen willen ontvangen in de BusinessBoulevard, dan kunnen we dit binnen het BusinessBoulevard concept organiseren.

De BusinessBoulevard geeft jou de ruimte voor de ontwikkeling van jouw bedrijf. Wij denken graag met jou mee in het opstellen van een huurcontract wat voor jou goed aanvoelt, in de overtuiging dat dit voor de langere termijn beter werkt.

Meer weten over onze benadering?

ONGEËVENAARDE BETROUWBAARHEID

Liebherr produceert als één van ’s werelds leidende ondernemingenkoel- en vriesapparaten uit de premiumklasse. Hoogwaardige materialen en componenten die niet alleen zorgen voor een ongeëvenaarde betrouwbaarheid van de producten, maar ook een uniek design. Al tijdens het productieproces wordt ieder apparaat intensief getest op kwaliteit en functionaliteit. Daarbij werkt Liebherr voortdurend aan verdere optimalisatie.
BusinessBoulevard

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar