Deelnemers
Shopcommerce

Shopcommerce is een full-service Magento eCommerce specialist, en levert alle diensten om Magento heen, zoals design, projectmanagement, techniek, ondersteuning, training, contentcreatie, vertalingen, online marketing en Magento serverconfiguraties.

Peter van Wonderen

Peter van Wonderen is gespecialiseerd in auto-, raam-, bord- en gevelbelettering tot andere ‘signing’ en bewegwijzering. Maar ook speciale vragen, zoals het bedrukken van diverse materialen met naam of logo, worden gefaciliteerd.

The Infrastructure Group

The Infrastructure Group levert met Liteserver, Infra Blocks en Managed Hosting Services een compleet pakket aan hostingdiensten.

ClimateCoating

ClimateCoating is een hightech keramisch filter. Samen met andere bestanddelen laat het zich verwerken als muurverf. Het keramische filter heeft een grote, positieve invloed op de temperatuur- en vochtregulering, lichtreflectie en de akoestiek. Het is ultra dun, extreem sterk en elastisch en wordt binnen en buiten toegepast. Het is bovendien een gecertificeerd milieuvriendelijk vloeibaar keramisch filter met een zeer lange levensduur en eigenschappen, die zowel het leefcomfort en binnenklimaat in een ruimte verbeteren en de energiekosten verlagen.

Your Adviesgroep

Hoe kunnen we je het beste van dienst zijn? Door jouw bedrijf echt te leren kennen, door bij je langs te komen als we afspreken, door achter de cijfers te kijken naar jouw markt en ondernemerschap. We willen weten wat er bij je speelt, wat je plannen zijn. En dan krijg je van ons wat je als ondernemer nodig hebt. Cijfers die kloppen, advies dat staat en services waar je altijd op kunt rekenen. Van het samenstellen van de jaarrekening en verklaringen, tot en met loonadministratie, fiscaal advies en financiële planning.

Coateq

Sinds 2009 is COATEQ exclusief vertegenwoordiger van SWARCO’s wegbelijningen. SWARCO staat voor SWAROVSI Company. Deze producten bieden met name, als gevolg van de hoogwaardige glasparels, meerwaarde op het gebied van (retro)reflectie. Daarnaast is Coateq de juiste partner als het aankomt op maatwerkoplossingen of innovatieve uitdagingen in coating concepten. 

BoBo Design

Your Story. Our Vision. 

BOBO design biedt ondernemers een scala aan ontwerpdiensten, waaronder boekontwerp, logo- en huisstijlontwerp, drukwerk design, webdesign en projectmanagement. Creativiteit, ervaring en professionaliteit komen samen om jouw verhaal tot leven te brengen! 

Bureau Hoofdstuk

Bureau Hoofdstuk werkt met gedreven professionals samenwerken om ondernemers, managers en professionals te inspireren en te begeleiden in hun ontwikkeling en/of samenwerking. Omdat we geloven in groei en ontwikkeling, dat je daarvoor nieuwsgierig moet zijn zodat je stappen kunt zetten. We maken je graag nieuwsgierig naar de betere versie van jezelf, jouw team en organisatie.

SimplyIT

IT moet simpel zijn en werken. Dat is het motto van Simply IT. Wij doen er alles aan om dit waar te maken voor u. Bij ons krijgt u complete ICT-oplossingen op maat, met duidelijk en eerlijk advies in begrijpelijke taal.

Leessst

Uitgeverij én podium voor ondernemende auteurs

Leessst is een hybride uitgeverij voor trainers, coaches, experts, ambitieuze ondernemers en mensen met een ijzersterk verhaal. Non-fictie of fictie is niet belangrijk, als het maar to-the-point is en met een doel. Leessst heeft tot nu toe ruim 70 bijzondere en unieke titels uitgegeven.

Leessst begeleidt de auteur van idee tot boekhandel.  Het hele uitgeefproces én verkoopproces worden doorlopen in een uitgeeftraject. Samen met een team van experts gaan we aan de slag om de droom van een eigen boek waar te maken. Kiest de auteur ervoor om maar een gedeelte van het proces door Leessst te laten uitvoeren, dan kan dat natuurlijk ook. Ieder boek is immers maatwerk en daarom niet in een pakket te vangen.

Studio Spierings

Studio Spierings is dé foto- en videostudio van Alkmaar en omstreken.

Studio Spierings is onderdeel van het full-service productiebedrijf van Simon en Jitse Spierings. We leveren content aan de kleine ondernemer én de gigant. Van fotografie en branded content tot televisiecommercials en volledig verzorgde campagnes.

Een deel van de werkzaamheden vindt plaats in onze studio. Studio Spierings is een daglicht studio van maar liefst 110m2 die volledig is ingericht voor kleine tot middelgrote foto- en videoproducties. De ruimte is kaal of inclusief faciliteiten, apparatuur en video/fotograaf te huur.

BusinessBoulevard

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar