Deelnemers
Shopcommerce

Shopcommerce is een full-service Magento eCommerce specialist, en levert alle diensten om Magento heen, zoals design, projectmanagement, techniek, ondersteuning, training, contentcreatie, vertalingen, online marketing en Magento serverconfiguraties.

The Infrastructure Group

The Infrastructure Group levert met Liteserver, Infra Blocks en Managed Hosting Services een compleet pakket aan hostingdiensten.

Peter van Wonderen

Peter van Wonderen is gespecialiseerd in auto-, raam-, bord- en gevelbelettering tot andere ‘signing’ en bewegwijzering. Maar ook speciale vragen, zoals het bedrukken van diverse materialen met naam of logo, worden gefaciliteerd.

Your Adviesgroep

Hoe kunnen we je het beste van dienst zijn? Door jouw bedrijf echt te leren kennen, door bij je langs te komen als we afspreken, door achter de cijfers te kijken naar jouw markt en ondernemerschap. We willen weten wat er bij je speelt, wat je plannen zijn. En dan krijg je van ons wat je als ondernemer nodig hebt. Cijfers die kloppen, advies dat staat en services waar je altijd op kunt rekenen. Van het samenstellen van de jaarrekening en verklaringen, tot en met loonadministratie, fiscaal advies en financiële planning.

Coateq

Sinds 2009 is COATEQ exclusief vertegenwoordiger van SWARCO’s wegbelijningen. SWARCO staat voor SWAROVSI Company. Deze producten bieden met name, als gevolg van de hoogwaardige glasparels, meerwaarde op het gebied van (retro)reflectie. Daarnaast is Coateq de juiste partner als het aankomt op maatwerkoplossingen of innovatieve uitdagingen in coating concepten. 

ClimateCoating

ClimateCoating is een hightech keramisch filter. Samen met andere bestanddelen laat het zich verwerken als muurverf. Het keramische filter heeft een grote, positieve invloed op de temperatuur- en vochtregulering, lichtreflectie en de akoestiek. Het is ultra dun, extreem sterk en elastisch en wordt binnen en buiten toegepast. Het is bovendien een gecertificeerd milieuvriendelijk vloeibaar keramisch filter met een zeer lange levensduur en eigenschappen, die zowel het leefcomfort en binnenklimaat in een ruimte verbeteren en de energiekosten verlagen.

Bureau Hoofdstuk

Bureau Hoofdstuk werkt met gedreven professionals samenwerken om ondernemers, managers en professionals te inspireren en te begeleiden in hun ontwikkeling en/of samenwerking. Omdat we geloven in groei en ontwikkeling, dat je daarvoor nieuwsgierig moet zijn zodat je stappen kunt zetten. We maken je graag nieuwsgierig naar de betere versie van jezelf, jouw team en organisatie.

SimplyIT

IT moet simpel zijn en werken. Dat is het motto van Simply IT. Wij doen er alles aan om dit waar te maken voor u. Bij ons krijgt u complete ICT-oplossingen op maat, met duidelijk en eerlijk advies in begrijpelijke taal.

BusinessBoulevard

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar